Política de privadesa

Aquesta declaració de privacitat es va actualitzar per última vegada el 20 de maig de 2024 i s’aplica als ciutadans europeus i suïssos.

En aquesta declaració de privacitat, expliquem què fem amb les dades que obtenim sobre vosaltres a través d’eur2j.cat. Us recomanem que llegiu atentament aquesta declaració. En el nostre processament, complim amb els requisits de la legislació sobre privacitat. Això vol dir, entre altres coses, que:

 • Declarem clarament els propòsits pels quals processem dades personals. Ho fem mitjançant aquesta declaració de privacitat;
 • Ens proposem limitar la nostra recopilació de dades personals només a les dades personals necessàries per a finalitats legítimes.
 • Primer sol·licitem el vostre consentiment explícit per processar les vostres dades personals en casos que requereixin el vostre consentiment;
 • Prenem mesures de seguretat adequades per protegir les vostres dades personals i també exigim això a les parts que processen dades personals en el nostre nom.
 • Respectem el vostre dret a accedir a les vostres dades personals o a fer-les corregir o eliminar, a petició vostra.

Si teniu alguna pregunta, o voleu saber exactament quines dades conservem sobre vosaltres, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

1. Propòsit, dades i període de retenció

Podem recopilar o rebre informació personal per a diversos propòsits relacionats amb les nostres operacions comercials que poden incloure els següents:

 • Contacte – A través de telèfon, correu, correu electrònic i/o formularis web

2. Galetes

El nostre lloc web utilitza galetes. Per obtenir més informació sobre les cookies, consulteu la nostra Política de galetes.

3. Pràctiques de divulgació

Divulguem informació personal si ens ho requereix la llei o una ordre judicial, en resposta a una agència d’aplicació de la llei, en la mesura permesa per altres disposicions legals, per proporcionar informació, o per a una investigació sobre una qüestió relacionada amb la seguretat pública.

Si el nostre lloc web o organització és adquirit, venut, o involucrat en una fusió o adquisició, les vostres dades poden ser divulgades als nostres assessors i a qualsevol comprador potencial i es transmetran als nous propietaris.

4. Seguretat

Estem compromesos amb la seguretat de les dades personals. Prenem mesures de seguretat adequades per limitar l’abús i l’accés no autoritzat a dades personals. Això assegura que només les persones necessàries tinguin accés a les vostres dades, que l’accés a les dades estigui protegit, i que les nostres mesures de seguretat es revisin regularment.

5. Llocs web de tercers

Aquesta declaració de privacitat no s’aplica als llocs web de tercers connectats per enllaços al nostre lloc web. No podem garantir que aquests tercers gestionin les vostres dades personals de manera fiable o segura. Us recomanem que llegiu les declaracions de privacitat d’aquests llocs web abans d’utilitzar-los.

6. Modificacions d’aquesta declaració de privacitat

Ens reservem el dret a fer modificacions a aquesta declaració de privacitat. Es recomana que consulteu regularment aquesta declaració de privacitat per estar al corrent de qualsevol canvi. A més, us informarem activament sempre que sigui possible.

7. Accedir i modificar les vostres dades

Si teniu alguna pregunta o voleu saber quines dades personals tenim sobre vosaltres, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Podeu contactar-nos mitjançant la informació a continuació. Teniu els següents drets:

 • Teniu el dret de saber per què es necessiten les vostres dades personals, què se’n farà, i durant quant de temps es conservaran.
 • Dret d’accés: teniu el dret d’accedir a les vostres dades personals que coneixem.
 • Dret de rectificació: teniu el dret de complementar, corregir, eliminar o bloquejar les vostres dades personals sempre que ho desitgeu.
 • Si ens doneu el vostre consentiment per processar les vostres dades, teniu el dret de revocar aquest consentiment i de fer eliminar les vostres dades personals.
 • Dret de transferència de les vostres dades: teniu el dret de sol·licitar totes les vostres dades personals al responsable del tractament i transferir-les íntegrament a un altre responsable del tractament.
 • Dret d’oposició: podeu oposar-vos al processament de les vostres dades. Complim amb això, tret que hi hagi motius justificats per al processament.

Assegureu-vos de declarar clarament qui sou, perquè puguem estar segurs de no modificar ni eliminar cap dada de la persona equivocada.

8. Presentar una queixa

Si no esteu satisfet amb la manera com gestionem (una queixa sobre) el processament de les vostres dades personals, teniu el dret de presentar una queixa a l’Autoritat de Protecció de Dades.

9. Dades de contacte


Grup de Física Estadística ·  Departament de Física
Universitat Autònoma de Barcelona

Facultat de Ciències. Campus de la UAB
08193 Bellaterra, Cerdanyola del Vallès, Espanya

Lloc web: https://eur2j.cat
Correu electrònic: